Hoe CV Maker de teamgeest kon versterken met Merch

CV Maker, gespecialiseerd in het creëren van cv's voor jongvolwassenen, zocht naar manieren om hun teamgeest te verhogen en het merk op een vernieuwende wijze te presenteren. Geconfronteerd met de behoefte aan nieuwe, hippe merchandise, benaderde CV Maker ons voor een creatieve oplossing.

Resultaten

  • Directe betrokkenheid van het team door het opzetten van een marktkraampje voor de distributie van de merchandise.
  • Verhoogde teamgeest en samenhang dankzij een door de medewerkers georganiseerde modeshow om de nieuwe merchandise te presenteren.
  • Positieve feedback en een versterkt teamgevoel, vastgelegd in foto's en video's tijdens het uitdelen van d merch.

De klant bevestigt de positieve impact: “Het creëren van een leuk moment voor ons allemaal tijdens het uitdelen van de merch met een kraampje was een fantastische ervaring. Het heeft op dat moment zeker onze teamspirit versterkt.”

Uitdagingen

De uitdaging lag in het vernieuwen van de bestaande, geliefde merchandise met iets frissers en moderners dat niet alleen het team zou aanspreken, maar ook als een verlengstuk van de bedrijfscultuur kon dienen.

Oplossingen

CV Maker werkte al langer met Merch als onboardingpakket met gepersonaliseerde truien en T-shirts, en vanwege de populariteit, werd dit twee jaar later uitgebreid. Onze benadering was gericht op het aanbieden van unieke, eigentijdse ontwerpen die de identiteit van CV Maker weerspiegelden en de teamgeest versterkten.

Conclusie

Deze customer case benadrukt hoe een doordachte benadering van merchandise niet alleen de zichtbaarheid van het merk kan vergroten, maar ook significant kan bijdragen aan de bedrijfscultuur en de onderlinge band tussen medewerkers. Door te luisteren naar de wensen van CV Maker en deze te vertalen naar een creatieve merchandise lijn, hebben we de verwachtingen overtroffen en tastbare resultaten geleverd die de kracht van goed doordachte merchandising laten zien.

Geïnspireerd door deze transformatie en op zoek naar manieren om je teamgeest te verhogen en je merk op een unieke manier te promoten? Ons team is klaar om een op maat gemaakte merchandiseoplossing te bieden die past bij jouw wensen en doelstellingen. Laat ons samen iets unieks creëren dat jouw bedrijfscultuur versterkt en je merk op de kaart zet.

Book een Call

Andere klantverhalen

No items found.

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.