🏭

Custom Product Sourcing

Vindt precies wat je nodig hebt met onze Custom Product Sourcing service. Bij Custom95 helpen we je om de perfecte producten te creëren die bij jouw merk passen.
Book een Call

Hoe we werken

Intake gesprek

Vertel ons welk product je wilt laten maken. Bij Custom95 is geen product te gek!

Fabriekskeuze

Wij zullen ons wereldwijde netwerk van fabrikanten en leveranciers gebruiken om het product te vinden of op maat te laten maken.

Ontvang samples

Ontvang een gratis digitaal sample van ons designteam. Indien gewenst kun je ook een fysiek sample ontvangen (€80 voor fysieke samples van producten).

Productie en verzending

Productie gaat van start! We delen foto's bij elke stap van de productie. Bovendien regelen wij de gehele verzending van deur tot deur! Wil je meer uit je logistiek halen? → Logistiek, Fulfilment & Distributie

Wat is Custom Product Sourcing?

Custom Product Sourcing is het laten maken en bedenken van unieke producten die perfect aansluiten bij jouw merk en/of de behoeften van je doelgroep. Het is een manier om je merk te onderscheiden en een diepere connectie met je doelgroep te creëren.

Waarom kiezen voor Custom95's custom product sourcing?

Bij Custom95 hebben we een wereldwijd netwerk van betrouwbare fabrikanten en leveranciers. Dit betekent dat we toegang hebben tot een breed scala aan producten en de mogelijkheid om echt unieke, op maat gemaakte items te creëren.

Wereldwijd netwerk fabrieken

Ons wereldwijde netwerk van fabrikanten stelt ons in staat om een breed scala aan producten te leveren en te creëren, waardoor we jouw visie kunnen realiseren. Daarnaast waarborgen we de kwaliteit van elk product dat we leveren, met een team van experts die toezicht houden op elke stap van het proces.

Kwaliteitsgarantie & controle

Wij waarborgen de kwaliteit van elk product dat we leveren. Ons team van experts houdt toezicht op elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat de producten voldoen aan onze hoge standaarden.

Zorgeloos productie proces

Wij regelen alles, van het eerste idee tot de productie en levering van de producten. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is - het runnen van jouw bedrijf.

Begin jouw custom product sourcing reis

Klaar om unieke producten te creëren die perfect bij jouw merk passen? Neem contact met ons op en ontdek hoe onze Custom Product Sourcing service je kan helpen.

Book een Call