📦

Logistiek, Fulfilment en Distributie

Bij Custom95 nemen we de last van logistiek, fulfilment en distributie van je over, zodat jij je volledig kunt concentreren op jouw core business.
Book een Call

Hoe we werken

Opslag

We slaan je merchandise op in ons magazijn na productie.

Verpakken

Wanneer een bestelling binnenkomt, verpakken we de producten en bereiden we ze voor op verzending. We kunnen ook koppelen met je webshop!

Verzending

We regelen wereldwijde verzending naar je bedrijf of direct naar je klanten via betrouwbare koeriersdiensten en voorzien je van trackinginformatie.

Retouren

We handelen eventuele retouren of omruilingen af.

Wat houdt onze logistiek, fulfilment en distributie in?

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat jouw merchandise op de juiste tijd, op de juiste plek is, elke keer weer.

Waarom kiezen voor Custom95's logistiek, fulfilment en distributie?

Met jarenlange ervaring, een wereldwijd netwerk en een toegewijd team, zorgt Custom95 ervoor dat jouw merchandise altijd op de juiste tijd en plaats is. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor jouw logistieke behoeften, zodat jij je kunt concentreren op jouw core business.

Naadloze logistiek voor jouw merchandise

Van opslag tot transport, we bieden een efficiënte en betrouwbare logistieke oplossing voor jouw merchandise en promoties. Onze dienstverlening zorgt voor een soepele en tijdige levering, elke keer weer.

Zorgeloze fulfilment

We zorgen voor alle aspecten van fulfilment, van orderverwerking tot verzending, waardoor jij je kunt concentreren op jouw core business.

Wereldwijde distributie

Met ons wereldwijde netwerk kunnen we jouw merchandise leveren waar je het ook nodig hebt, ongeacht de locatie.

Begin jouw logistiek, fulfilment en distributie reis

Klaar om de logistiek, fulfilment en distributie over te laten aan de experts? Neem contact met ons op en ontdek hoe Custom95 jou kan helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Book een Call