Dott's duurzame RPET bike cover campagne met Custom95

Dott, een toonaangevende micromobiliteitsoperator, streeft ernaar om onze steden leefbaarder te maken met schone ritten voor iedereen. Toen ze een promotionele campagne wilden lanceren om hun merkbekendheid te vergroten in de steden waar ze actief zijn, wendden ze zich tot Custom95 voor hulp.

Resultaten

  • Succesvolle sourcing van duurzame RPET fietszadelhoezen.
  • Verhoogde merkbekendheid voor Dott in de Europese steden waar ze actief zijn.
  • Meetbare resultaten van de campagne door de QR-code op de zadelhoezen.

Uitdagingen

Dott wilde een promotioneel item creëren dat niet alleen hun merk zou promoten, maar ook in lijn was met hun inzet voor duurzaamheid. Ze zochten een partner die hun visie op duurzaamheid en kwaliteit kon begrijpen en vertalen naar een tastbaar product.

Oplossing

Custom95 werkte nauw samen met Dott om RPET fietszadelhoezen te creëren voor alle landen waar ze actief zijn. Deze hoezen, gemaakt van gerecycled plastic, bevatten een QR-code voor meetbare resultaten van hun campagne. Custom95 zorgde ook voor de logistiek, zodat alles netjes op het juiste adres in elk land werd bezorgd.

"Custom95 heeft ons geholpen om een duurzame en effectieve promotionele campagne te creëren. De RPET fietszadelhoezen waren een hit in onze steden en hebben bijgedragen aan een aanzienlijke toename van onze merkbekendheid." - Dott Team

Conclusie

De samenwerking met Dott illustreert hoe op maat gemaakte, duurzame merchandise een merk kan versterken en de klantbetrokkenheid kan verhogen. Bij Custom95 zijn we trots op onze samenwerking met Dott en kijken we uit naar toekomstige projecten waarin we merken kunnen helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Wil jij ook een uniek, op maat gemaakt product dat bijdraagt aan jouw merk en de betrokkenheid van je klanten verhoogt? Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen!

Book een Call

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.