Hoe Custom95 en YourCampus samen een uniek merchandise pack creëerden

YourCampus, een snelgroeiende tech startup gericht op gepersonaliseerde employee benefits, zocht naar een unieke manier om hun team te waarderen tijdens de feestdagen. Custom95 was er om hen te helpen.

Resultaten

  • Gepersonaliseerd YourCampus Merch Pack ontwikkeld.
  • 100% medewerkerstevredenheid over de kerstpakketten.
  • Verhoogde teamgeest en merkbekendheid binnen YourCampus.
  • Positieve zichtbaarheid voor YourCampus op sociale media.

Uitdagingen

YourCampus wilde hun team bedanken met een uniek kerstpakket dat niet alleen de waarden van het bedrijf weerspiegelde, maar ook nuttig en van hoge kwaliteit was. Ze zochten een partner die hun visie kon begrijpen en vertalen naar tastbare producten.

Oplossing

Custom95 werkte nauw samen met YourCampus om een op maat gemaakt Merch Pack te creëren. Dit pakket bevatte canvas tassen, waterflessen, notitieboekjes, crew necks met geborduurd logo, t-shirts en kaartplakkers, allemaal ontworpen om de unieke cultuur van YourCampus te weerspiegelen.

Conclusie

Dit project met YourCampus illustreert de kracht van op maat gemaakte merchandise in het versterken van de teamgeest en het verhogen van de merkbekendheid. Het succes van het YourCampus Merch Pack toont aan hoe een doordachte en goed uitgevoerde merchandise strategie kan bijdragen aan het creëren van een positieve bedrijfscultuur en het bevorderen van medewerkerstevredenheid. Bij Custom95 zijn we trots op onze samenwerking met YourCampus en kijken we uit naar toekomstige projecten waarin we merken kunnen helpen hun unieke verhaal te vertellen door middel van kwalitatieve, gepersonaliseerde merchandise.

Book een Call

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.