Flink's succesvolle sokken giveaway met Custom95

Flink, de grootste online flitsbezorger van Nederland, is altijd op zoek naar innovatieve manieren om hun merk te promoten en hun klanten te betrekken. Toen ze besloten om een unieke giveaway te organiseren op Instagram, wendden ze zich tot Custom95 om op maat gemaakte sokken te creëren met hun eigen branding.

Resultaten

  • Succesvolle creatie van op maat gemaakte Flink sokken.
  • Aanzienlijke toename van Instagram-volgers en betrokkenheid door de winactie.
  • Twee zeer succesvolle winacties, met de sokken als best presterende posts van Flink tot nu toe.
  • Lancering van de verkoop van de sokken via de Flink app na het succes van de winacties.

Uitdagingen

Flink wilde een product creëren dat niet alleen hun merk zou promoten, maar ook waarde zou bieden aan hun klanten en volgers. Ze zochten een partner die hun visie op snelheid, kwaliteit en klantbetrokkenheid kon begrijpen en vertalen naar een tastbaar product.

Oplossing

Custom95 werkte nauw samen met Flink om op maat gemaakte sokken te creëren met hun eigen branding. Deze sokken werden vervolgens ingezet voor een winactie op Instagram, waarbij volgers werden aangemoedigd om te reageren en vrienden te taggen voor een kans om een paar te winnen.

"Custom95 heeft ons geholpen om een unieke en succesvolle giveaway te creëren. De op maat gemaakte sokken waren een hit bij onze volgers en hebben bijgedragen aan een aanzienlijke toename van onze social media awareness." - Flink Team

Conclusie

De samenwerking met Flink illustreert hoe op maat gemaakte merchandise kan bijdragen aan het versterken van een merk en het verhogen van de klantbetrokkenheid. Bij Custom95 zijn we trots op onze samenwerking met Flink en kijken we uit naar toekomstige projecten waarin we merken kunnen helpen hun unieke verhaal te vertellen door middel van kwalitatieve, gepersonaliseerde merchandise.

Bestel je Flink sokken hier!

Wil jij ook een uniek, op maat gemaakte giveaways die bijdragen aan jouw naamsbekendheid en de betrokkenheid van je klanten verhoogt? Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen!

Book een Call

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.