Check's merchandise webshop succes met Custom95

Check, een bedrijf dat streeft naar het vergemakkelijken van stadsvervoer met hun deelbare elektrische scooters, wilde een manier om hun merk te versterken en hun klanten om te zetten in fans. Ze wendden zich tot Custom95 om een volledige merchandise webshop te creëren en te beheren.

Resultaten

  • Succesvolle creatie en beheer van een volledige merchandise webshop voor Check.
  • Verhoogde klantbetrokkenheid en merkloyaliteit door merchandise producten die echt worden gebruikt.
  • Naadloze fulfilment oplossing die zorgt voor een soepele klantervaring.

Uitdagingen

Check wilde een merchandise collectie en webshop creëren die niet alleen hun merk zou promoten, maar ook in lijn was met hun bedrijfscultuur en waarden. Ze zochten een partner die hun visie op kwaliteit en klantbetrokkenheid kon begrijpen en vertalen naar een volledige webshopervaring.

Oplossing

Custom95 werkte nauw samen met Check om een merchandise webshop te creëren en te beheren. Dit omvatte het opzetten van een collectie die bij Check paste, het verzorgen van de fulfilment en het meewerken aan de copy en content van de webshop. De merchandise producten zijn ontworpen om echt te worden gebruikt, waardoor ze bijdragen aan het creëren van trouwere fans van Check. Met onze custom product sourcing service hebben wij de beste handschoenen laten maken voor Check.

"Custom95 heeft ons geholpen om een effectieve merchandise webshop te creëren en te beheren. De merchandise producten zijn een hit bij onze klanten en hebben bijgedragen aan het versterken van onze merkloyaliteit."

- Check Team

Conclusie

De samenwerking met Check illustreert hoe een goed beheerde merchandise webshop een merk kan versterken en de klantbetrokkenheid kan verhogen. Bij Custom95 zijn we trots op onze samenwerking met Check en kijken we uit naar toekomstige projecten waarin we merken kunnen helpen hun klantloyaliteit te vergroten.

Wil jij ook een unieke, op maat gemaakte webshop die bijdraagt aan jouw merk en de betrokkenheid van je klanten verhoogt? Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen!

Book een Call

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.