Stijlvolle golfaccessoires op maat

In de wereld van golf is stijl vaak net zo belangrijk als vaardigheid. Par69, een merk dat zich richt op het brengen van mode naar de golfbaan, begrijpt dit als geen ander. Met een achtergrond in mode en sportkledingontwerp, streeft Par69 ernaar om kleding en accessoires te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en van hoge kwaliteit. Toen ze op zoek waren naar unieke, op maat gemaakte golfaccessoires voor hun klanten, wendden ze zich tot Custom95 voor hulp.

Resultaten

  • Unieke, op maat gemaakte golfpetten en handschoenen ontwikkeld.
  • Verhoogde merkbekendheid voor Par69.
  • Positieve klantfeedback over de accessoires

Uitdagingen

Par69 wilde golfaccessoires creëren die niet alleen functioneel waren, maar ook modieus en van hoge kwaliteit. Ze zochten een partner die hun visie op stijl en kwaliteit kon begrijpen en vertalen naar tastbare producten. Geen basic producten maar golfaccessoires die echt worden gebruikt door hun trouwe klanten.

Oplossing

Custom95 werkte nauw samen met Par69 om op maat gemaakte golfpetten en handschoenen te creëren. De petten, gemaakt van een unieke stof perfect voor golfen, bevatten een prachtig geborduurd logo met een eigen label in de pet. De handschoenen, gemaakt van cabretta leer, zijn volledig op maat gemaakt met een perfecte pasvorm en bevatten elk jaar verschillende mooie prints.

par69 custom golf handschoen
Collectie 2023
"Custom95 heeft onze visie voor stijlvolle en functionele golfaccessoires tot leven gebracht. De petten en handschoenen zijn een hit bij onze klanten en we zijn trots op de kwaliteit en het vakmanschap van de producten." - Robine Lempers, eigenaresse van Par69

Conclusie

De samenwerking met Par69 illustreert hoe op maat gemaakte, stijlvolle merchandise producten een merk kan versterken en de klantbeleving kan verbeteren.

Wil jij ook unieke, op maat gemaakte golf handschoenen of golfpetten laten maken die bijdragen aan jouw merk en de beleving van je klanten? Neem contact met ons op om te zien hoe we je kunnen helpen!

Book een Call

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.