Hoe Custom95 voor Nuud samen een custom duurzaam reistasje maakte

Nuud, een merk dat bekend staat om zijn veganistische anti-geur deodorant, wilde een handige reisoplossing bieden aan hun klanten. Custom95 was er om hen te helpen.

Resultaten

  • Ontwikkeling van een uniek, duurzaam Nuud Travel Pack.
  • Positieve feedback van klanten over het gemak en de functionaliteit van de Travel Pack.
  • Verhoogde merkbekendheid en klanttevredenheid voor Nuud.
  • Positieve impact op het milieu door het gebruik van biologisch katoen (GOTS Certificated).

Uitdagingen

Nuud wilde een reispakket creëren dat niet alleen hun producten bevatte, maar ook duurzaam en praktisch was. Ze zochten een partner die hun visie op duurzaamheid en kwaliteit kon begrijpen en vertalen naar een tastbaar product.

Oplossing

Custom95 werkte nauw samen met Nuud om een op maat gemaakte reistas te creëren - The Travel Pack. Deze tas, gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, bevat een 20ml tube Nuud deodorant en een Refresh Bar. De tas is wasbaar, droogt snel en kan worden opgehangen. Het ontwerp zorgt ervoor dat de tube en de bar netjes passen, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen op reis.

''Custom95 heeft onze visie voor een duurzaam en praktisch reispakket tot leven gebracht. De Travel Pack is een hit bij onze klanten en we zijn trots op de positieve impact die het heeft op het milieu." - Nuud Team

Conclusie

Dit project met Nuud benadrukt de mogelijkheden van op maat gemaakte, duurzame merchandise in het versterken van een merk en het verbeteren van de klantbeleving. Bij Custom95 zijn we trots op onze samenwerking met Nuud en kijken we uit naar toekomstige projecten waarin we merken kunnen helpen hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Book een Call

Op zoek naar iets speciaals?

Let's talk! Boek vandaag nog een call en ontdek hoe we jou kunnen helpen met jouw merchandise-behoeften.

Book een Call

Book een call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.